top of page

Aprenem a Ballar

A qui estimes dóna-li ales per volar, arrels per tornar ... i motius per quedar-se! 

- Dalai lama- 

 

Sempre acabo amb el mateix tipus de persona

La persona que tries, et fa pensar en ella com a parella per què tu ets d'una manera i tens uns desitjos, has investigat mai quins són?

 

No vull tenir amics amb drets íntims

 

Cada época té els seus costums i modes en quant a relacions humanes. El que està clar és que ens necessitem, la forma (sempre i quan sigui sana i consentida) la proposes tu.

 

Fer teràpia de parella és per a relacions que no funcionen

 

Per patologia/malaltia s'entén alguna cosa que ens fa mal, tot el que ens ajudi a millorar les relacions humanes és tot el contrari de patològic. Què vol dir funcionar o no funcionar?

 

De quina manera podria canviar a la meva parella

 

Tot el dia estem mirant de canviar a les altres persones, si mirem d'aprofitar allò que tenen de bó i acceptar les seves limitacions podrem construir millors relacions. 

 

 

Estimo a la meva parella però a vegades la tracto com si l'odiésTota relació és susceptible de caure en la Rutina, inadequada comunicació, lluita de reptes personals no assolits. Teniu un pla conjunt? i individual?

 

Com podré soportar que ja no ens veurem més

 

Tota ruptura és com un procés de dol, cal un temps i unes passes. Tot amor deixa una petjada, revisem i reflexionem sobre que ens ha aportat.

Una visió
Reflexions en Obert

 

AMOR PARTICULAR

 

Com t’ho podria dir 
perquè em fos senzill, i et fos veritat, 
que sovint em sé tan a prop teu, si canto, 
que sovint et sé tan a prop meu, si escoltes, 
i penso que no he gosat mai ni dir-t’ho, 
que em caldria agrair-te tant temps que fa que t’estimo. 

Que junts hem caminat, 
en la joia junts, en la pena junts, 
i has omplert tan sovint la buidor dels meus mots 
i en la nostra partida sempre m’has donat un bon joc. 
Per tot això i coses que t’amago 
em caldria agrair-te tant temps que fa que t’estimo. 

T’estimo, sí, 
potser amb timidesa, potser sense saber-ne. 
T’estimo, i et sóc gelós 
i el poc que valc m’ho nego, si em negues la tendresa; 
t’estimo, i em sé feliç 
quan veig la teva força, que empeny i que es revolta, que jo...

Que passaran els anys, 
i vindrà l’adéu, com així ha de ser, 
i em pregunto si trobaré el gest correcte, 
i sabré acostumar-me a la teva absència, 
però tot això serà una altra història, 
ara vull agrair-te tant temps que fa que t’estimo. 

T’estimo, sí, 
potser amb timidesa, potser sense saber-ne. 
T’estimo, i et sóc gelós 
i el poc que valc m’ho nego, si em negues la tendresa; 
t’estimo, i em sé feliç 
quan veig la teva força, que empeny i que es revolta, que jo...

 

 

Si un dia has de triar entre el món i l'amor ... recorda: si tries el món et quedaràs sense amor, però si tries l'amor, amb ell conquistaràs el món.

 

- Einstein-

Amor

Amor és estimar a totes i a tots els que tries per compartir camí. És sentir-se viu i sentir-se lliure amb l'altre. És caminar cap a la felicitat.   M.L.

 

Es una cosa maravillosa,q puedes sentirlo hacia tu pareja,padres,amigos,hijos...no sabes lo q es hasta q lo sientes.Es maravilloso. O.R.

 

Amor és llevar-se cada matí, estirar el braç cap a un costat i notar aquella escalfor, que no només es nota a la pell sino al cor. J.Y.

 

El amor es el alimento del alma por lo tanto lo puedes sentir con tu pareja o con cualkier persona, trabajo, etc.... Y lo mas importante es sentirlo contigo misma.   B.C.

 

Es la fussió de dues persones per ser una... Respecte, admiració,sensació de benestar pur... No hi ha malicia... No hi han condicions... Es l'un per l'altre i l'altre per l'un.... Sentiments purs...mai estas sol...perquè aquest sentiment sempre esta amb tú i t'acompanya en tot moment inclús quan ho passes malament i aquesta força anomenada amor t'ajuda a tirar endavant com sigui.... S.E.

 

L'amor persona, amor celestial, amor de famila sense això el mòn no val gaire amb això tot te mes sentit. S.P.

 

És el fet de desitgar a una persona desitjar que t'accepti i en els millor dels casos que t'accepti tal com ets i acceptarlo tu a ell/ella, tot i que sempre voldrem treure el millor de nosaltres i aparentar el que sempre hem volgut ser, es desitjar que les hores passin mes rapid per poder estar amb ell o ella tot i que cadascu tingui el seu espai, tu faras coses per ell o ella i viceversa i tot aixo es provocat per una cosa tan heterea i abstracta com l'amor i una bona dosi d'atraccio fisica. E.V.

 

Amor és un sentiment superior, Diví, Pur... És sentir la teva parella com a una extensió de tu mateix, alegrar-se pels èxits de l'altre, buscar la manera de què les seves inquietuts es facin realitat i permetre que d'aquesta manera evolucioni, que no s'aturi, que continui creixent independenment de les teves necessitats, deixar ser lliure l'altre... Respectar les seves decicions i recolzar-ho, saber escoltar i sentir empatia, no hi ha enveja, no hi ha gelos, no hi ha mals pensaments, la teva parella és Llum, és Sagrada i no parlo de "Idealitzar" a ningú... Som conscients del seus defectes, els comentem sense tenir por i no intentem cambiar a ningú, simplement acceptem i permetem que l'altre canvii per ell mateix guanyant conciència... és sentir la seva Felicitat i la seva Pena, com a part d'un mateix! Sempre buscant el benestar de l'altre... Amor incondicional! L.G.

 

La película "Mejor, imposible" o "el obsesivo-compulsivo que no podia decir 'te quiero'" J.R.

Lluís Llach

 

bottom of page