La separació de la parella

October 12, 2014

 

Durant aquesta setmana hem pogut llegir una carta especial, una carta d’un home a la seva exdona de la qual us deixem el link.

 

http://www.theclinic.cl/2014/10/09/carta-abierta-mi-ex-mujer/

Una fase més de la parella pot ser la separació.

Moltes parelles hi arriben després d’una situació insostenible de dolor i tensió per no haver pogut evolucionar junts i en aquestes circumstàncies prenen la decisió de trencar el projecte vital compartit i crear-ne un de nou.

Aquesta evolució es tracta correctament a la fase anterior de Compromís i és la més difícil, les expectatives s’han de renovar amb l’altre persona i amb nosaltres mateix@s.

 

Però no tot acaba el dia en que es decideix la ruptura, com será el procès posterior depèn de la forma de fer-ho. Entenent que com a procès de gran canvi sempre serà estressant i traumàtic.

Passem pel procès de dol i pot durar la nostra recuperació fins a dos anys en la qual el ball emocional será com un popurrí.

 

Per a superar aquest ball divers hem de treballar el nostre creixement personal basat en la cura de l’autoestima. Si ens encallem en pensaments sobre l’altre i en emocions intenses com desorientació, odi o culpa ens costarà molt iniciar el nostre ball individual.

Per a elaborar correctamet aquesta post ruptura també passarem per certes fases que comentarem en altres articles.

 

Si un@ de nosaltres opta per la separació, tinguem cura de l’autoestima de l’altre. Expliquem bé els motius, no acusem indiscriminadament i deixem que la persona ho assumeixi, l’ajudarem en la seva recuperació posterior.

 

Please reload

Featured Posts

Bones Festes!!! L'amor té molts colors, formes, quantitats i moments......

December 19, 2014

1/10
Please reload

Recent Posts

February 13, 2015

October 7, 2014

September 27, 2014

September 20, 2014

September 13, 2014

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now